top of page
  • Boomzorg Loenders

Bouwrijp maken van grond: noodzakelijk voor u gaat bouwen

U bent klaar voor een bouwproject, maar is uw grond dat ook?

Alvorens aan een bouwwerk of vastgoedproject te kunnen beginnen, moet de bodem bouwrijp worden gemaakt. Een proces dat wel wat voeten in de aarde kan hebben!


Grond bouwrijp maken

Wat betekent bouwrijp maken?

Als eigenaar van een terrein, kavel of perceel zal u het kunnen beamen: uw grond transformeert al gauw tot een jungle van hoge struiken, planten, bomen en wildgroei. Tijd om actie te ondernemen voor u effectief kunt bouwen. Zo is een stevige ondergrond de basis om verzakkingen in de toekomst te vermijden. Het bouwrijp of bouwklaar maken van een kavel of bouwgrond houdt eenvoudig gezegd in dat we deze voorbereiden op het eigenlijke bouwen.


Boomzorg Loenders maakt uw grond bouwrijp

Het bouwrijp maken van een kavel: een werk voor Boomzorg Loenders uit Heusden-Zolder, uitgerust met al het nodige materieel om uw perceel snel en vakkundig bouwrijp te maken. Hierbij worden de nodige bomen, boomresten, struiken en wildgroei verwijderd. Stevig verankerde boomstronken, een omvangrijke vertakking van boomwortels, een dichtbegroeid bos, moeilijk bereikbare plaatsen: geen enkel probleem voor Boomzorg Loenders. Boomwortels worden uitgefreesd om hergroei te voorkomen. Uw grond wordt volledig ontgind en opgeschoond, klaar om te bebouwen. Als professionele boomverzorgers weet Boomzorg Loenders bovendien ook hoe te behouden bomen op uw bouwterrein beschermd kunnen worden.


Kostprijs voor het bouwrijp maken van bouwgrond

Het is niet eenvoudig om één specifieke prijs per m² op te geven voor het bouwrijp maken van een terrein. Dat zal bijvoorbeeld afhangen van factoren als de grootte en de ligging van het terrein, de mate van begroeiing en het in te zetten materieel. Mocht u vragen hebben over de werkwijze of wenst u graag een offerte te ontvangen, neem dan gerust even contact op.


Boomzorg Loenders uit Heusden-Zolder heeft alle ervaring in het verwijderen van bomen en struikgewas op bouwgronden. Neem contact op voor u gaat bouwen om zeker te zijn van een vlak terrein!

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page