top of page

UITFREZEN VAN BOOMSTRONKEN
Regio Heusden-Zolder, Limburg

UITFREZEN VAN BOOMSTRONKEN

OPSCHONEN VAN UW TERREIN

Boomzorg Loenders is gespecialiseerd in het uitfrezen van boomstronken. Wilt u bomen laten vellen en geen last hebben van resterende boomstronken? U schakelt eenvoudig ons professionele bedrijf in als u uw perceel op orde wilt brengen. Als u uw bomen op uw perceel laat weghalen, pakken wij het werk grondig aan en verwijderen eveneens de boomresten die achterblijven na de kap. Wij beschikken over uiterst modern materieel om snel en doeltreffend korte metten te maken met stevig verankerde boomstronken en vertakkingen van boomwortels. Zo is door onze inzet uw (bos)perceel weer volledig ontgind, opgeschoond en klaar voor verder gebruik.

HERNIEUWDE INRICHTING VAN UW GROND

Onze dienst komt goed van pas als u een andere bestemming voor uw grond voor ogen heeft. Met onze geavanceerde freesmachines worden boomstronken en –wortels op efficiënte wijze verwijderd en verwerkt tot houtschilfers. Vermengd met de grond wordt zo het boomgat weer opgevuld. Door stronken te frezen vergroot u de gebruiksmogelijkheden van uw grond en creëert u meer ruimte voor een andere inrichting van uw terrein, bijvoorbeeld voor een nieuwe aanplant of nieuwbouw. U kunt op onze professionaliteit vertrouwen en wij zorgen ervoor dat de voorbereidingsfase op de geplande bouw vlekkeloos verloopt en uw grond tijdig bouwklaar wordt opgeleverd.

VERTROUW OP ONZE DESKUNDIGE INZET

Boomzorg Loenders heeft uiterst vakkundige en goed opgeleide werknemers in dienst. Het verwijderen en uitfrezen van boomstronken wordt altijd zorgvuldig gedaan met oog voor veiligheid en milieu.

Door de inzet van de nieuwste freesmachines en met onze expertise en ervaring bent u ervan verzekerd dat het werk goed wordt uitgevoerd.

Particulieren, bedrijven, (gemeentelijke) overheden kunnen bij ons terecht voor het verwijderen en frezen van boomstronken.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Logo loenders

Uw partner voor het snoeien en vellen van gevaarlijke bomen

bottom of page